Brännkyrkagatan 110, Stockholm | hotel@hellstensmalmgard.se | +46 (0) 846 505 800

SV

Our hotels

KONTAKTA OSS

Hotel Hellstens Malmgård
Brännkyrkagatan 110
SE- 117 26 Stockholm

Tel:        Tel: 08-465 058 00
E-post: hotel@hellstensmalmgard.se

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Från Zinkensdamm tunnelbanan ta vänster på Ringvägen upp till första tvärgatan som är Brännkyrkagatan, vi finns på nummer 110, det stora vackra gula huset på berget.

Hotell Hellsten Malmgård är belägen mitt på underbara Södermalm intill den gröna parken Tantolunden. Södermalm är välkänt för alla sina cafeer, barer, restauranger, teatrar, småbutiker samt den speciella atmosfären.


Vägbeskrivning Till Hotel Hellstens Malmgård

Bil
Från E4:an – oavsett om du kommer norrifrån eller söderifrån, ta avfart Södermalm/Liljeholmen: Fortsätt mot Södermalm. Sväng höger efter Liljeholmsbron till Hornsgatan. Sväng vänster på Hornsgatan till Varvsgatan därefter tar du höger in på Kristinehovsgatan. Fortsätt rakt fram tills du kommer till Brännkyrkargatan därefter kör du raka vägen fram till det stora vackra gula huset på Brännkyrkargatan 112.

Parkering
Hotellet har ett fåtal bevakade parkeringsplatser på gården. Dessa har en kostnad på 250 kr per natt, om du kör med GPS, vänligen använd adressen Brännkyrkgatan 112. Bokning av parkering i förväg är nödvändigt.


Från Arlanda flygplats

Taxi
Invänta taxi vid taxiskylten utanför ankomsthallen. Var noga med att i förväg fråga om priset som bör ligga mellan 565–690 kr. Vi rekommenderar Taxi Stockholm, Taxi Kurir, Green Cab eller Taxi 020.

Arlanda Express
Med Arlanda Express når du Stockholm Central på 20 minuter. Avgångar minst var femtonde minut. För mer information besök gärna www.arlandaexpress.se. Skyltning till Arlanda Express finns i ankomsthallen på Arlanda. Enkel biljett för vuxen är 299 kronor. 

Flygbuss
Flygbussarna avgår utanför ankomsthallen med avgångar var tionde minut under rusningstid. Bussresan till Stockholm Central tar ca 40 minuter. För mer information besök gärna www.flygbussarna.se. Enkel biljett för vuxen är 119 kronor.

Pendeltåg
Från Arlanda Centralstation mitt i SkyCity avgår SL:s pendeltåg till Stockholm. SkyCity ligger mellan terminalerna 4 och 5. Den totala restiden mellan Arlanda och Stockholms Central är 37 minuter. Biljetter köper du på Arlanda Central eller hos SL:s återförsäljare. För information om tider och priser besök gärna www.sl.se


Från Stockholm Centralstation till Hellstens Malmgård

Till fots
Från Stockholm Central når du Hellstens Malmgård till fots på ca 30 minuter.

Taxi
Taxiresan bör kosta ca 160 kr och det finns taxistation utanför huvudingången. Vi rekommenderar Taxi Stockholm, Taxi Kurir, Green Cab eller Taxi 020.

Tunnelbana
Tunnelbanestation T-Centralen ligger i Centralstationens källarplan. Till hotellet åker du röd tunnelbanelinje söderut. Tunnelbanebiljetter köps vid spärrarna. Stig av vid station Zinkensdamm (bara fyra stationer från T-Centralen). Ta till vänster på Ringvägen upp till första tvärgatan som är Brännkyrkagatan, vi finns på nummer 110, det stora vackra huset på berget.

 


Från Skavsta flygplats

Taxi
Invänta taxi vid taxiskylten utanför ankomsthallen. Var noga med att i förväg fråga om priset som bör ligga runt 1 500–2 000 kr.

Flygbuss
Flygbussarna avgår utanför ankomsthallen med. För information om tider besök gärna www.flygbussarna.se. Bussresan till Cityterminalen i Stockholm tar ca 80 minuter. Enkel biljett för vuxen är 199 kronor.

 

GPS- koordinater
Lat N 59.3177267
Lon E 18.0466675

Öppna koordinater i Google Maps

Bolagsinformation
Företagsnamn: Hotel Malmgården AB
Styrelsens säte: Stockholm
Org. nr: 556785-3030

SEVÄRDHETER I STOCKHOLM

SEVÄRDHETER I STOCKHOLM Det är inte vår intention att skriva en hel Stockholmsguide för det finns flera utmärkta sådana att köpa. Men vi vill bara…

Läs mer

RESTAURANGER SÖDERMALM

ÄTA & DRICKA/RESTAURANGER SÖDERMALM FIKA Det finns gott om trevliga ställen att fika på i Stockholm och kanske i synnerhet på Söder. På Bysistorget, inte…

Läs mer

SHOPPING SÖDERMALM

SHOPPING SÖDERMALM Söder erbjuder mycket bra shopping och det finns många guider till kul shopping. Vi vill slå ett slag för vintage och second-hand. Det…

Läs mer